• Резиденция Нептун / За строителството и завършването

Тялото на сградата ще бъде изградено от стоманобетонна конструкция в комбинация с висококчаствени керамични тухли Porotherm на на австрийската фирма Wienerberger. Фасадите на сградата ще бъдат топлоизолирани с осем сантиметрова топлоизолация с висока плътност Baumit и финиширани със силикатна мазилка на Baumit в светла цветова композиция от два цвята, която ще придава на конструкцията лек и елегантен вид. 
 Фасадите на сградата до ниво партер ще бъдат облицовани от естествен камък. Прозорците на сградата ще бъдат изградени от петкамерна ПВЦ дограма и елегантно ще бъдат рамкирани със силно устойчиви декоративни елементи от експандиран полистирол – придаващи елегантен стил на архитектурата. 
Покривът ще бъде изпълнен по стандартна конфигурация състояща се от един пласт пароизолация, топлоизолация от фибран 10 см и два пласта хидроизолация. Ще бъде обшит с безшевни панели от ламарина с полиестерно покритие в цвят.Вътрешните стени за перфектно гладка повърхност ще бъдат финиширани с гипсова мазилка Röfix и боядисани с интериорна боя в пастелни тонове. Санитарните помещения ще бъдат завършени с теракот и фаянс по желание и проект на клиента, както и подвете на коридора и на балконите. 
Подовете на хола, спалнята ще бъдат покрити с 8 мм качествен ламинат в цвят и форма по желание на клиента. 
Външната врата ще бъде тип блиндирана - усилена със секретни панти. На санитарните помещения ще бъдат инсталирани водоустойчиви PVC врати в цвят, а на основните модерни MDF врати в класически стил.
Общите части ще представляват елегантна комбинация от бежов гранит и парапети от черно желязо с ръкохватка.  © 2013 Всички права запазени