• Поддръжка и управление / Изпълнени задания


1. Фиксиране на отварящо се чекмедже, чрез интервенция върху съществуващите плъзгащи механизми.2. Регулиране на отварящо се крило, от което имаше просвет при затворено положение.3. Смяна на душ-слушалка и на шлаух.4. Подмяна на натрошен цокъл.5. Фиксиране на перваз - ламинат.6. Сервизиране на фасонга.7. Сервизиране на сифон.8. Подготовка на миялна машина за ремонт и обратно фиксиране в кухненската композиция.


 
9. Монтаж на Г-образна преходна лайсна.10. Укрепване на гардероб, чрез странични опорни винтове.11. Монтаж на спирателна арматура, кранчета, меки връзки и сифони.12. Монтаж на вентилатори.13. Монтаж на душ пано и завеса към релса.

14. Монтаж на разделителна лайсна счупена на 45 градуса.15. Почистване на ширм, обезмасляване на филтри, монтаж на плъзгачи.16. Изработка и монтаж на первази от врачански камък по размер.17. Изработка на первази от врачански камък по шаблон.18. Свързване на уреди към мрежата.19. Защита на повърхности на шкафове, чрез фолиране с безцветно фолио.20. Монтаж на корнизи – релси и на декоративни корнизи от стиропор (декоративни XPS первази).


 
21. Свързване на пералня.22. Монтаж и свързване на бойлер.


 
23. Завършване на тавани в бани, чрез обкантване на ъглите с профил и шпакловка с венецианска мазилка в цвят и восък към нея.24. Профилактика и регулиране механизми на венециански щори и отстраняване на мухъл от плата.

25. Монтаж на аксесоари в баня.26. Смяна на газови амортисьори.27. Монтаж на Тв-стойка.28. Стенен монтаж на мебели, секции, етажерки и др.29. Монтаж на простир.

30. Монтаж на горен шкаф в баня.31. Монтаж на обемно осветително тяло с голям диаметър.


 
32. Монтаж на ПВЦ лайсна  към вана.33. Монтаж на отоплително тяло тип лира в баня.34. Монтаж на осветителни тела на декоративна кутия от гипсокартон.

35. Монтаж на стенни панелни радиатори.36. Монтаж на противовлагово осветително тяло с висок коефициент на защита в баня.37. Монтаж на свръх тежко осветително тяло с висящи плътни стъклени глобуси.38. Монтаж на долен шкаф-мивка в баня.


 
39. Профилактика на гардероб с плъзгащи врати, които излизат от релсите.40. Смяна и адаптиране към съществуващи механизми на подматрачна рамка.41. Смяна на керамична глава на стенна смесителна батерия.


 
42. Подмяна на панти със широк ъгъл на отваряне.43. Монтаж на проточен бойлер, на сифон към мивка и на смесителна батерия.


44. Монтаж на Ориенталски вентилатор с механичен реостат45. Полагане на фасадна отлепена облицовка с фриз над прозорец.


46. Заличаване на поражения от течове върху интериорни стени.
© 2013 Всички права запазени