Апартамент с две спални на брега на морето в изискана вила със средиземноморска архитектура 
Тип на офертата: Продава ваканционен имот
Вид на имота: Тристаен апартамент
Населено място: Каварна
Обща площ: 97.12 кв.м.
Жилищна площ: 81.00 кв.м.
Цена: 70 000 €
Година на въвеждане в експлоатация: 2010
Тип на строителство: Нова тухла
Топлоизолация на фасадата: да
Тип на дограмата: PVC трикамерна
Обзавеждане: Напълно обзаведен
Бани: 2
Спални: 2
Тераси: 1
Изба: да
Етаж: 2
Кабелна телевизия и интернет: да
Климатик: да
Рецепция: да
Фитнес и Спа център: да
Плувен басейн: да
Парк и градина: да
Детска площадка и зона за деца: да
Паркинг: Паркоместа за продажба
24 часова охрана и видеонаблюдение: да
Гледка от жилището: Морска панорама
Разстояние до морето (м): 50
Достъп до плаж: да
Годишна такса управление (€/м2; €/Жил.): 10
Допълнителна наличност в този обект: да

Сградата се намира на морския бряг в Приморската зона на град Каварна. Град Каварна и неговата приморска част до ден днешен е съхранил своята природа и природни дадености. Тук са се запазили развалините на крепостни стени, църкви и некрополи.  Районът е богат на минерални извори, които със своите качества се отнасят към групата на питейните води. Районът на град Каварна предлага великолепни възможности за еко туризъм специализиран туризъм. Там е възможно да се фотографират растения, делфини и различни видове риби, обитаващи крайбрежните води. Любителите на птиците могат да съхранят незабравими впечатления по всяко време на годината. Огромното разнообразие на птици привлича орнитолози и туристи от всички части на света и превръща Калиакра и Яйлата в едно от най-предпочитаните места за развитие на орнитоложкият туризъм. Град Каварна се явява не само привлекателен курорт, но и привлекателен културно-исторически център, имащ своята древна история, В района се провеждат ред археологически експедиции, в т.ч. и подводни експедиции от чуждестранни групи учени и експерти. Популярни места в района на Каварна за нос. Калиакра, местността Яйлата, курортно селище Русалка и мидената ферма 'Дълбока'. Около Каварна са изградени и функционират 3 голф игрища.

 Вила Алегра е луксозен ваканционен комплекс, разположен на 50 метра от брега в курортната зона на Каварна, под хълма Чиракман. Сградата носи типичния дух на морската къща. В комплекса се предлагат за продажба луксозни ваканционни имоти.

Вила Алегра пресъздава по един абсолютно оригинален начин стилната средиземноморска архитектура от 16- 17 век. Сградата се вписва перфектно в заобикалящата я природа и дадености. Със своята стилна фасада и общи части в бароков и ренесансов стил сградата носи в себе си дух на Средфиземноморието. Съществени белези на фасадата са големите прозорци, малки елегантни тераси, пиластери, детайли от камък и мека кована стомана. Същевременно сградата е проектирана и построена с най-съвременни технологии и принципи за използване и разпределение на вътрешното пространство  и отделните зони, така че да предлага всички важни удобства необходими за един модерен начин на живот в т.ч.: басейн, малко кафене, фитнес център,  лекарски кабинет и подземен паркинг. Организирана е охрана, цялостна поддръжка и управление на собствеността.

Апартамент 3 е разположен на втория етаж в сградата. Жилището се състои от всекидневна с прилежаща към нея кухня и тераса, която  гледа към морето, две спални и две бани с тоалет. Едната от спалните има собствена баня и гледа към вътрешният двор и басейна.  Апартамента се продава напълно оборудван и мебелиран с всичко необходимо за една пълноценна почивка.

Жилището и сградата предоставят удобства не само за сезонен, но и за целогодишен престой.