• Съдействие за ипотекаНие поддържаме партньорски взаимоотношения с кредитни инспектори от няколко банки. Те са готови по всяко време да анализират определена потребителска ситуация и на базата на нея и възможностите на клиента да разработят гъвкъв план за действие и да съдействат за бързото и безпроблемно отпускане на кредит. Политиката на всяка банка е различна и непрекъснато се променя. Някои банки финансират до 50% от стойността на жилището, други до 70%, а трети до 80%. Тъй като всеки случай се разглежда индивидуално в тази секция не можем да представим конкретни параметри или условия.

Ние следим внимателно процесът на комуникация и взаимодействие между клиента и кредитния инспектор.  Ние организираме и вземаме участие в оценявамето на жилището от оценителя и се уверяваме, че всичко е коректно. Нашата мисия е през цялото време да присъстваме и контролираме  процесът по отпускането на кредита и вписването на ипотеката, така че да сме сигурни, че нашият клиент получава именно това от което се нуждае и при възможно най-добрите условия.  Обръщаме внимание на ситния шрифт в банковите договори, който  не трябва да се  пропуска и игнорира.


Ако желаете да ви съдействаме за ипотека и да ви помогнем в организирането на целият процес, моля да ни изпратите запитване през формата за контакт.  

© 2013 Всички права запазени